tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post1526883503920929665..comments2024-01-11T21:45:46.722+02:00Comments on Su šaukštu aplink pasaulį: Virtiniai su džiovintų kriaušių įdaruKristinahttp://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-14312171818354485292015-02-06T14:04:54.744+02:002015-02-06T14:04:54.744+02:00Nida, ačiū! Aš irgi stengiuosi vadovautis taisykle...Nida, ačiū! Aš irgi stengiuosi vadovautis taisykle "visko su saiku", bet virtinių per daug neprisivalgome tik todėl, kad tingisi dažnai juos gaminti. Nors kai pradedi gaminti, paaiškėja, kad laiko tam reikia ne daugiau nei kitiems patiekalams, bet vis tiek psichološiškai sunku prisiruošti. O šie virtiniai man labai patiko, nors pirmąkart gaminau, kai reikėjo sunaudoti kriaušes (uošvis vasarą visą kibirą įteikė, teko džiovinti, o paskui galvoti, ką čia su jomis nuveikus). Jeigu gamintum, būtų smalsu išgirsti, kaip sekėsi :)Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-71638168661945969072015-02-05T16:58:27.120+02:002015-02-05T16:58:27.120+02:00Fantastiška idėja!!! Dievinu miltinius patiekalus,...Fantastiška idėja!!! Dievinu miltinius patiekalus, o virtinius su visais įdarais galėčiau valgyti 24 valandas per parą 7 dienas per savaitę. Tik kad jie formų negadintų, būtų gerai:) Nekantrauju išmėginti. Nidahttp://www.nidosreceptai.ltnoreply@blogger.com