tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post3663788058871742886..comments2024-01-11T21:45:46.722+02:00Comments on Su šaukštu aplink pasaulį: Kiškio kopūstų sriubaKristinahttp://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-69940916336555051812017-05-17T17:46:36.207+03:002017-05-17T17:46:36.207+03:00Julija, labai džiaugiuosi, kad išmėginai! Tikiuosi...Julija, labai džiaugiuosi, kad išmėginai! Tikiuosi, pirmas kartas nebus paskutinis :) Ir ačiū už žinias apie kiškio kopūstų naudą - jos ypač pradžiugino mano vyrą, didžiausią rūgščių sriubų mėgėją. Gerai, kai malonumas derinasi su nauda, visiems mums ne pro šalį po sotesnės žiemos pravalyti kraujagysles. Laiškelis į el. paštą jau pakeliui :)Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-80501441616815006462017-05-17T12:54:33.678+03:002017-05-17T12:54:33.678+03:00Gavosi labai liuks sriuba, ragavusieji gyrė nepraš...Gavosi labai liuks sriuba, ragavusieji gyrė neprašomi :-)<br />Dabar kaskart, virdama kiškio kopūstų sriubą, Tave prisiminsiu <3 <br />Kiškio kopūstai valo kraujagysles - tokia pagrindinė jų savybė dėl oksalo rūgšties. <br />P.S. Labai laukiu naujienų į paštą. Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-65387932541010187022017-05-10T16:22:30.385+03:002017-05-10T16:22:30.385+03:00Julija, kaip visada, gera žinoti, jog čia apsilank...Julija, kaip visada, gera žinoti, jog čia apsilankai ir paskaitai. O tos istorijos man padeda pajusti patiekalų dvasią, kartais atrodo, kad jos neatsiejamos nuo vieno ar kito recepto. Džiaugiuosi, jog skaitytojai irgi nelaiko jų nereikalingu balastu.<br /><br />Sėkmės verdant šią senovinę sriubą! Bus įdomu sužinoti kaip pasisekė. Ir, žinoma, išsiaiškinti, ar kiškio kopūstai turi kokių nors slaptų sveikatinimo rezervų. Man visada atrodė, jog žalius juos žmonės pirmiausia valgo dėl vitamino C, o virtus gal daugiau dėl skanumo :) Bet, ko gero, netgi kiškio kopūstus termiškai apdorojus, kažkokių gerų medžiagų juose vis dėlto išlieka. Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-46508829470160119212017-05-09T11:53:32.236+03:002017-05-09T11:53:32.236+03:00Ir graudina, ir stebina Tavo šeimos istorijos. Ači...Ir graudina, ir stebina Tavo šeimos istorijos. Ačiū, kad pasidalini!<br />O aš suskubsiu į mišką, kad nelikčiau apsileidėlė ir tinginė :-) <br />Dar vyro ta proga išklausinėsiu gal kokiems sutrikimams gydyti naudojami kiškio kopūstai. Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.com