tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post5309619379572400163..comments2024-01-11T21:45:46.722+02:00Comments on Su šaukštu aplink pasaulį: Hrapoćuša - dvisluoksnis riešutinis pyragasKristinahttp://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-37375866571533097242020-01-18T10:11:57.599+02:002020-01-18T10:11:57.599+02:00Laba diena, apie gatavus migdolų miltus ir su jais...Laba diena, apie gatavus migdolų miltus ir su jais susijusias problemas, kepant biskvitus, savo patirtį esu parašiusi pastabose iškart po receptu. Nelabai jie man pasiteisina, turbūt reikėtų ieškoti kitų proporcijų negu kepant su šviežiai maltais riešutais. Galima pamėginti iš pradžių suberti 350-400 g, o tik tada, jeigu tešla vis dar bus apyskystė, įmaišyti likusius. Mat migdolų miltai yra sausesni už ką tik sumaltus migdolus, todėl labiau brinksta, sugeria daugiau drėgmės, ir tešlos masė, gaminant pagal nepakeistus receptus, dažnai išeina per sausa, netgi kieta. Tikiuosi, jog Jūs radote tą teisingąjį miltų ir skysčio santykį - arba įsigijote prietasą riešutams malti :) Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-84531408627054264352019-01-27T10:52:56.672+02:002019-01-27T10:52:56.672+02:00Sveiki.Ar galima būtų naudoti migdolų miltus tuos ...Sveiki.Ar galima būtų naudoti migdolų miltus tuos šviesiuosius,nes nebeturiu kuom smulkinti riešutų.AčiūAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08747943781561608349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-1749122453790042292016-12-01T23:45:40.792+02:002016-12-01T23:45:40.792+02:00Dear Leila and Anthony, I absolutely love the conc...Dear Leila and Anthony, I absolutely love the conception of your blog, your food philosophy, your stories, your photos, and, of course, the recipes. The idea to support small organic farms is great - my parents have one, so, I am always on their side :) Ms. Barbara's cake is wonderful, and I know some my Lithuanian readers are going to bake it during Christmas season. It is so difficult to find really authentic recipes these days (the creations of chefs are ok, but... they are not traditional), and I was so happy to find your page. Thank yoy! Best wishes, and have a great success with your project! And, of course, I have plans to recreate some more recipes from your site:) Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-78511923608172932932016-11-18T17:21:02.988+02:002016-11-18T17:21:02.988+02:00Hi Guys!! Thanks so much for using our recipe and ...Hi Guys!! Thanks so much for using our recipe and for giving us credit!! We are so happy to see people enjoying the cake after our exciting adventure finding Barbara and the cake! We encourage you to check out more recipes on our website www.therecipehunters.com and we would be honored if you recreate any of them! With Love,Anthony and Leila, The Recipe HuntersAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09107279076895870591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-83549507643220604952016-02-05T02:22:49.100+02:002016-02-05T02:22:49.100+02:00Odeta, džiūvėsėliai čia tik tam, kad biskvitas len...Odeta, džiūvėsėliai čia tik tam, kad biskvitas lengviau iš kepimo formos išsiimtų, bet jei forma gerai ištepta riebalais, manau, jie tikrai nebūtini. Arba vietoje džiūvėsėlių galima naudoti bet kokius miltus be gliuteno - tarkime, kukurūzų.<br /><br />Gyvenimas ir gaminimas šeimai be gliuteno man kol kas sunkiai įsivaizduojamas, bet Tau didelės sėkmės įveikiant iššūkį!Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-66913965412772406962016-02-04T19:32:47.598+02:002016-02-04T19:32:47.598+02:00Kristina, nusprendziau pabandyti gyventi be gliute...Kristina, nusprendziau pabandyti gyventi be gliuteno, bet sitas receptas ne tik kaip tik savo vaizdu ir skoniu. O jeigu nedesiu dziuveseliu? Ar nesugadinsiu tokio grozio ir skonio????Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.com