tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post7732126462471518108..comments2024-01-11T21:45:46.722+02:00Comments on Su šaukštu aplink pasaulį: Karpis su rūkytais lašinukais ir grietinėleKristinahttp://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-69128144418682453122013-11-22T01:27:56.947+02:002013-11-22T01:27:56.947+02:00Rima, džiaugiuosi, kad receptas pravertė! O man ir...Rima, džiaugiuosi, kad receptas pravertė! O man irgi tas daržovių virimas su lupenomis yra geriausias reikalas, nes ne tiktai patogu, bet ir skonis kitoks. Esu virusi jau nuluptas daržoves ir grūdusi kaip paprastą bulvių košę, tai man buvo šiaip sau. Gal todėl, kad esu prie šito paruošimo būdo nuo vaikystės pripratusi:) Kristinahttp://susaukstuaplinkpasauli.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-56632610248068088142013-11-21T22:07:36.338+02:002013-11-21T22:07:36.338+02:00išbandžiau vakar vakarienei Tavo daržovienės varia...išbandžiau vakar vakarienei Tavo daržovienės variantą. Aišku, nuo vaikystės mama man gamindavo įvairias labai panašias daržovienes, tik pagal sezoną pridėdavo dar arba žirnelių (vasarą), arba kaliaropės (žiemą). Kadangi prisigyvenau iki tokių laikų, kai nei žirnelių, nei kaliaropių nebegaliu valgyti, o iš tik morkas ir bulves, tai šita versija labai patiko! Ir nebūčiau pagalvojus, kad morkas iš pradžių reikia virti nenuluptas, bet super patogu, kad galima vienu metu viską sumest į puodą ir kol darau kitus darbus - ramiai išverda, o tada jau toliau pagal receptą. Žodžiu, panašu, kad į mano virtuvę sugrįžo pagal Tave pakoreguotas ir truputį nepelnytai primirštas puikus ir paprastas patiekalas.Rimanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-91161828530573196252013-11-09T23:42:00.016+02:002013-11-09T23:42:00.016+02:00Neringa, ačiū! Komplimentai visuomet glosto širdį,...Neringa, ačiū! Komplimentai visuomet glosto širdį, bet kai jie iš varžovės - dvigubai:) O šiaip, kaip sako mano vyras, šito patiekalo gerumas skonyje, bet ne vaizde, todėl jį fotografuoti buvo iššūkis. Užtai labai rekomenduoju receptą išbandyti savo virtuvėje - mano manymu, taip paruošta žuvis pranoksta daugelį "mandrų" žuvies patiekalų. O jų tikrai esu gaminusi ne vieną, nes šeimoje net 5 prisiekę žvejai, todėl žuvį tenka ruošti dažnai. Kristinahttp://susaukstuaplinkpasauli.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-17719288120278670152013-11-09T21:54:21.198+02:002013-11-09T21:54:21.198+02:00Gražiai atrodo ;)Gražiai atrodo ;)Neringahttps://www.blogger.com/profile/02229415052680671888noreply@blogger.com