tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post8744529477658929948..comments2024-01-11T21:45:46.722+02:00Comments on Su šaukštu aplink pasaulį: Troškintos žaliuokės su bulvėmisKristinahttp://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-64819687690001261212021-10-05T09:02:13.035+03:002021-10-05T09:02:13.035+03:00Taip, visada mielai skatau ir tada kai to recepto ...Taip, visada mielai skatau ir tada kai to recepto net neruošiu, bet kada nors prisiminus jūsų pasakojimus ir pabandau - :) elvyrrrhttps://www.blogger.com/profile/13998416381932317947noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-9390811320347205772016-10-14T19:50:05.550+03:002016-10-14T19:50:05.550+03:00Julija, be galo smagu, kad čia apsilankai ir randi...Julija, be galo smagu, kad čia apsilankai ir randi laiko paskaityti! Ačiū už gražius žodžius, man visuomet svarbu pasitikrinti, ar einu teisinga kryptimi. O šiaip visada norisi, kad mano atsiminimai pažadintų skaitytojams jų pačių geriausius atsiminimus - juk kiekvienas tokių turime - ir net sudėtingiausią, pilniausią darbų ir įtampos dieną pasijustų bent akimirką laimingais mažais vaikais. Kartais man atrodo, kad suaugę mes tampame per daug rimti :) Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-73531173943241043192016-10-11T10:07:39.368+03:002016-10-11T10:07:39.368+03:00Aš dievinu recepto priešistorę, visus pasakojimus,...Aš dievinu recepto priešistorę, visus pasakojimus, o dėl vaizdingų apibūdinimų galima lengvai ir pačiam beskaitant užsukti net ir pas tetulę Barauskienę :) <br />Tiesą sakant, tai aš tų pasakojimų laukiu labiau, nei receptų. Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-46391954800622990162016-10-10T23:11:16.431+03:002016-10-10T23:11:16.431+03:00Živile, dėkui už komplimentus! Kartais aš svarstau...Živile, dėkui už komplimentus! Kartais aš svarstau, ar verta rašyti štai tokius ištęstus tekstus, bet jeigu yra bent keli žmonės, kurie juos skaito, o ne tiktai permeta akimis nuotraukas ir receptą - vadinasi, verta :) Taip, ko gero, reikėtų daugiau dėmesio skirti mūsų lietuviškai virtuvei. Apie kitų šalių virtuves man pasakoti paprasčiau, ten užtenka išdėstyti faktus, o savi patiekalai - labai asmeniškas reikalas, pripuolamai apie juos rašyti man neišeina, o laiko parašyti taip, kaip norėtųsi - retai kada būna. Na, bet stengsiuosi :) Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-18423079092875547152016-10-10T21:19:23.321+03:002016-10-10T21:19:23.321+03:00Man jūs labai patinkat, visada įdomu paskaityti, y...Man jūs labai patinkat, visada įdomu paskaityti, ypač kai aprašot senus receptus ir prisiminimus :)Živilėhttps://www.blogger.com/profile/17711411669049307037noreply@blogger.com