tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post96199429423590921..comments2024-01-11T21:45:46.722+02:00Comments on Su šaukštu aplink pasaulį: Rožiniai Reimso sausainiaiKristinahttp://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-31403014379805415992015-03-16T15:01:45.090+02:002015-03-16T15:01:45.090+02:00Skaitytoja, sėkmės paieškose, bus įdomu išgirsti, ...Skaitytoja, sėkmės paieškose, bus įdomu išgirsti, ar sausainiai pateisino viltis :)Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-82794946746004062702015-03-03T10:41:41.515+02:002015-03-03T10:41:41.515+02:00Aciu, Kristina, uz informacija. Kazkur esu maciusi...Aciu, Kristina, uz informacija. Kazkur esu maciusi prabegdama tokias formeles, reikes nepamirsti prisigriebti man ju. Tikra sampana ir Prosecco labai megstu, ypac vasara atsigaivinti ir pasilepinti, manau sie sausainiai puikiai tiks i kompanija :)<br />O del pudros debeselio... sypt, gera pastaba :)<br />SkaitytojaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-77948389519078793382015-02-19T21:37:04.032+02:002015-02-19T21:37:04.032+02:00Su formomis reikalai tokie: kažkada mažytę, kiniet...Su formomis reikalai tokie: kažkada mažytę, kinietišką, vos 6 sausainius talpinančią silikoninę formelę už kelis litus pirkau mažo miestelio mažoje parduotuvėje, buvo tik viena vienintelė likusi. Daugiau niekada ir niekur tokių nemačiau, užtai dabar kaupiuosi nusipirkti normalią vokišką, štai šią:<br />http://www.scilis.lt/1/product/541/<br />Manau, į tokią investuoti verta, nes sausainius būtų galima ir greičiau, ir kokybiškiau iškepti. O labiausia man patiktų metalinė, bet Lietuvoje su tokiomis ko gero be šansų:<br />http://www.gastronomiaycia.com/2012/01/20/molde-para-biscuit-de-reims/Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-28333047254843175412015-02-19T21:26:27.337+02:002015-02-19T21:26:27.337+02:00Skaitytoja, linkiu išbandyti - man patiko, kad šie...Skaitytoja, linkiu išbandyti - man patiko, kad šie sausainiai nėra nei saldūs, nei riebūs, neužgožia šampano ir atrodo gražiai. Tie vieną dalyką kitąkart daryčiau kitaip: plonesniu sluoksniu barstyčiau cukraus pudrą, nes kai jos per daug, vos kvėptelėjus iškyla debesėlis :)Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-62265590603519800352015-02-19T21:19:26.252+02:002015-02-19T21:19:26.252+02:00Odeta, liuks komentaras, pralinksmino :) Ačiū už k...Odeta, liuks komentaras, pralinksmino :) Ačiū už komplimentą, kas geriausia, palikau pabaigai :) Dėl šampano - be abejo, betgi kartais reikia ir kokio netikėtumo; o šiaip, mano galva, Reimso sausainiai ypač praverstų ir suteiktų vakarienei daugiau šventiškumo, jeigu vietoj tikro šampano šaldytuve yra tik prosecco ar pan. <br /><br />O va su macaronsais mano santykiai komplikuoti: kai valgiau juos kelis pirmus kartus, išvis nesupratau, kame čia jų gerumas, kodėl tiek daug žmonių dėl jų svaigsta ir už ką tiek pinigų mokėti. Dabar jau baigiu priprasti prie jų, bet gardžiausia man vis tiek atrodo natūralių arba pastelinių spalvų - šokoladiniai, rusvi, gelsvi. Tie spalvoti, nuo kurių net akys skauda, man neskaniai atrodo ir viskas, kaip ir tortai, gausiai puošti ryškiai dažyta marcipanine mase. Tai va, dėl savo abejingumo macaronsams net nepagalvojau apie juos kaip apie rausvus kepinius, nors kitų rūšių rausvų sausainių turiu visą sąrašėlį. Bet gal iš tikrųjų jau laikas man tų macaronsų degustavimų ir kepimų imtis iš esmės :)Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-6890089287705403342015-02-19T21:07:35.805+02:002015-02-19T21:07:35.805+02:00Beje, Kristina, kokiose formelese savo grazuolius ...Beje, Kristina, kokiose formelese savo grazuolius kepete? <br />SkaitytojaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-17189212015589195012015-02-19T21:06:25.699+02:002015-02-19T21:06:25.699+02:00Kaip puiku! As visada ieskau geru ir paprastu uzka...Kaip puiku! As visada ieskau geru ir paprastu uzkandziu prie sampano! Macaronsai valde (ir buvo vienintelis "saldesis"), bet dabar butinai bandysiu siuos, jau nekantrauju :)<br />Odeta, o gal paragavusios priimtume prie sampano ir siuos grazuolius, a? :)<br />SkaitytojaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-56645136243869333372015-02-19T20:37:20.680+02:002015-02-19T20:37:20.680+02:00Mano nuomone: sampanas tai jau ziauriai gerai, roz...Mano nuomone: sampanas tai jau ziauriai gerai, roziniai gali buti tik macaronsai, o paskutine nuotrauka nuostabi:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.com