tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post3206360533439753436..comments2024-01-11T21:45:46.722+02:00Comments on Su šaukštu aplink pasaulį: Kalmarų ir kiaušinių salotosKristinahttp://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-28378580621026724782016-01-18T11:59:05.147+02:002016-01-18T11:59:05.147+02:00Odeta, aš irgi esu patyrusi kelias panašias kulina...Odeta, aš irgi esu patyrusi kelias panašias kulinarines traumas, užjaučiu. Laimei, dabar galim rinktis ne tik konservuotus, bet ir šviežius kalmarus, o salotos su jais būna labai švelnaus, jūrinio, kiek salsvo kvapo ir skonio. Konservuoti kalmarai mano atmintyje irgi turi specifinį aromatą, netgi norėjau jų nusipirkti ir įsitikinti, kokie jie man pasirodys po daugelio metų. Bet neradau senamadiškų rusiškų, tai išmečiau šią mintį iš galvos. Matau, kad gerai padariau :) O va žirnelių į salotas kitą kartą įdėsiu, ačiū, kad pasidalinai idėja!Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-12940138934116751652016-01-18T10:12:39.123+02:002016-01-18T10:12:39.123+02:00Kristina, mano pažintis su kalmarais įvyko mokyklo...Kristina, mano pažintis su kalmarais įvyko mokykloje, kai mano draugės mama padarė panašias salotas, tik kiek pamenu jose būdavo konservuotų kalamarų, žirnelių, svogūnas apkeptas, krapai ir žinoma kiaušiniai su gausiu kiekiu majonezo. Man tai buvo skaniausios salotos, bet kai pati sugalvojau jas pagaminti ir nusipirkusi konservuotų kalmarų atidariau skardinę dėžutę, negalėjau pakęsti jų kvapo ir skubos tvarka jie atsidūrė unitaze. Po to šių salotų skonis man stipriai nublėso :)))Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.com