tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post3484712011248495157..comments2024-01-11T21:45:46.722+02:00Comments on Su šaukštu aplink pasaulį: Paracuca - cukruoti žemės riešutaiKristinahttp://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-63640009019200378452015-04-20T13:49:12.532+03:002015-04-20T13:49:12.532+03:00Indre, tikrai? Palangoje? Niekada net nepagalvojau...Indre, tikrai? Palangoje? Niekada net nepagalvojau apie tai. Aš iš vaikystės atostogų pajūry atsimenu ledus, vaflius, cukraus vatą, o va cukruotų riešutų kažkaip ne. Išvis, gal todėl, kad mama nemėgo žemės riešutų ir jų nepirkdavo, mano prisiminimai apie juos labai vėlyvi. O aš savo vaiką cukruotais riešutais palepinu, bet nesuprantu, kodėl parduotuvėje jų kaina tokia aukšta, tai gaminu namie - ir nemažais kiekiais :)<br /><br />Tiesa, ar pavyko kukurūzų miltų keksas? Man jis kažkaip visuomet pavyksta, bet iš komentarų suprantu, kad gana kaprizingas kepinys vis dėlto yra...Kristinahttps://www.blogger.com/profile/01943320609673765062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4302977892986856715.post-65385276510520188712015-04-20T08:35:31.919+03:002015-04-20T08:35:31.919+03:00Vienas skaniausių vaikystės skanėstų būnant Palang...Vienas skaniausių vaikystės skanėstų būnant Palangoje :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.com